Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.

További információ a „cookie”-k használatáról Elfogadás és továbblépés

Utazz velünk a tisztán elektromos Volkswagen ID.3 modellben!

Az UEFA EURO 2020 hivatalos mobilitási partnereként szeretnénk még emlékezetesebbé tenni számodra a labdarúgó Európa-bajnokságot. Méghozzá egy díjmentes úttal a Hősök terén található Szurkolói Zónához. Az Eb teljes időtartama alatt várunk a Deák téren, a Kempinski Hotel Corvinus előtt, ahonnan elektromos ID.3 flottánk egyik tagja örömmel és díjmentesen elvisz a Fan Zone-hoz!

Kérjük, vigyázz az autó tisztaságára, épségére, hogy az Eb ideje alatt még sokan megtapasztalhassák az elektromos autózást, és élvezhessék a szolgáltatásunk nyújtotta kényelmet.

Házirend

 1. Az autóban az étel- és italfogyasztás nem megengedett. A megbontott élelmiszerek szállítása is tilos. 
 2. Az autókban a dohányzás szigorúan tilos.
 3. Szolgáltatásunkat egy időben maximum 4 fő veheti igénybe járművenként.
 4. A gépkocsiban állat szállítása nem megengedett
 5. A szolgáltató́ a személyszállítást megtagadhatja, vagy az utast a személyszállításból kizárhatja, amennyiben az utas
  • ittas vagy bódult állapotban van, vagy botrányosan viselkedik,
  • magatartásával vagy poggyászával a közlekedés biztonságát, saját vagy utastársai testi épségét, egészségét, az autó vagy berendezéseinek épségét sérti, vagy veszélyezteti, vagy
  • ruházatával, poggyászával vagy más módon az autót beszennyezheti.
 6. Szolgáltató́ megtagadhatja a magatehetetlen vagy a szolgáltatás igénybevételére kísérő nélkül nem képes személy, valamint a 12 éven aluli kiskorú kísérő nélküli szállítását.
 7. Az utas köteles minden esetben tartózkodni a fentiekben megjelölt, kizárást megalapozó magatartásoktól. Bármely kizárást megalapozó magatartás valamely utastársa által történő megvalósítása esetén köteles az utastárs figyelmet felhívni a kizárást megalapozó magatartás beszüntetésére.
 8. Kizárást okozó cselekedettel összefüggő bármely, akár szándékos, akár véletlen károkozás esetén az utas köteles teljes körű kártérítést fizetni a szolgáltatást nyújtó vállalkozónak. 
 9. Az autó utas általi külső vagy belső szennyezés esetén fizetendő takarítási díj minimum 5 000 Ft.
 10. Kiskorú utas kísérője minden esetben köteles gondoskodni arról, hogy a kiskorú tartózkodjon a kizárást megalapozó magatartás tanúsításától. A fentiekben felsorolt, kiskorú által megvalósított, kizárást megalapozó tevekénység esetén a kiskorú és annak kísérője is kizárásra kerülhet az utazásból – a sofőr egyoldalú döntése alapján. Autóink nem rendelkeznek gyereküléssel, így a csak abban utaztatható kiskorúak szállítása megtagadható.

Reméljük, hogy tetszeni fog az elektromobilitás, és elégedett leszel a szolgáltatásunkkal. Amennyiben mégis panaszod lenne, úgy azt a Volkswagen Magyarország hivatalos Facebook oldalára írhatod meg privát üzenetben. Ilyen esetben, kérjük, ne felejtsd el megadni az adott autó rendszámát és az utazás pontos időpontját.