Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.

További információ a „cookie”-k használatáról Elfogadás és továbblépés

Biztosítsd be a helyed az EB-n!

Megindultak a jegyigénylések a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra. A találkozókra már három árkategóriában is találhatsz belépőket az UEFA magyar nyelvű oldalán.

Érdemes lesz időben regisztrálnod a jegyekért, mert az Európa-bajnoksághoz közeledve már csak korlátozott számú belépő lesz elérhető. Így, ha a Puskás arénában szurkolnád végig a meccseket, július 12-ig mindenképpen regisztrálj itt!

 

A jegyek három árkategóriában érhetők el. A budapesti találkozókra 125, 75, valamint 30 euróért vásárolhatsz belépőt. Azt azonban fontos tudnod, amennyiben az igénylések száma meghaladja majd a rendelkezésre álló jegyek számát, a belépőket sorsolni fogják.

Nem árt, ha tudod, hogy egy személy maximum 4 jegyet vásárolhat egy-egy mérkőzésre. A jegyeken pedig szerepel majd a vásárló neve, amit a stadionoknál ellenőrizni is fognak.

 

A szurkolók kétféle jegytípus közül választhatnak:

Egyéni jegy. Egy adott mérkőzésre, egy adott stadionba szólnak;
„Követem a csapatom” jegy. Ez a belépő 2019 decemberétől lesz elérhető. A szurkoló végigkövetheti csapata szereplését a tornán, függetlenül a mérkőzések helyszíneitől. (Ha az adott csapat a torna egy korábbi szakaszában kiesik, a jegyek árát 100 százalékban visszatérítik a szurkolónak.)